TOIMITUSTAVAT- JA KULUT
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilaukset toimitetaan Manner-Suomeen, lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Toimitukset 6,90€. Tilaajalla on mahdollisuus valita halutessaan Matkahuollon kotiinkuljetus hintaan 19,90€. Paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti klo 14.00 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan Matkahuoltoon noudettavaksi.

Uusille asiakkaille lähetämme ennakkolaskun ensimmäisistä tilauksista ennen toimitusta.

TOIMITUSAIKA
Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat 1-3 työpäivää. Suurimman osan tilauksista saamme kuljetukseen tilausta seuraavana arkipäivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme erikseen.
Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan, jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannesta osapuolesta, lakosta tai luonnonmullistuksista. JV-Myyntikeskus Oy ei vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvista viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Joskus voi käydä niin, että jokin tilaamanne tuote on päässyt yllättäen loppumaan. Muu tilaus lähetetään normaalisti, mutta puuttumaan jäänyt tuote lähetetään jälkitoimituksena, kun saamme täydennystä varastolle. Jälkitoimituksista sovitaan aina erikseen.

Tervetuloa kuluttajille ja yrityksille suunnattujen tukkuerien tilaajaksi!