TOIMITUSEHDOT

JV-Myyntikeskus Oy

JV-Myyntikeskus Oy (Y-tunnus: 2812322-1) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen.


MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT
Maksuehto on 14 päivää netto. Uusille asiakkaille lähetämme ennakkomaksun ensimmäisistä tilauksista ennen toimitusta.


TOIMITUSTAVAT- JA KULUT
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilaukset toimitetaan Manner-Suomeen, lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Toimitukset 6,90€. Tilaajalla on mahdollisuus valita halutessaan Matkahuollon Kotijakelu hintaan 19,90€. Paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti klo 14.00 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan Matkahuoltoon noudettavaksi.


TOIMITUSAIKA
Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat 1-3 työpäivää. Suurimman osan tilauksista saamme kuljetukseen tilausta seuraavana arkipäivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme erikseen.


VARASTOSALDO JA JÄLKITOIMITUKSET
Joskus voi käydä niin, että varastosaldo ei ole pitänyt paikkaansa tilaushetkellä ja tilaamanne tuote on päässyt yllättäen loppumaan. Muu tilaus lähetetään normaalisti, mutta puuttumaan jäänyt tuote lähetetään jälkitoimituksena, kun saamme täydennystä varastolle.


PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUSEHDOT
Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@myyntikeskus.fi.
Tuote tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen.
Mikäli tuotetta on käytetty, olet vastuussa tuotteen/tuotteiden arvon alenemisesta ainoastaan silloin, jos se on aiheutunut muusta kuin tuotteen tyypin, ominaisuuksien ja käyttötavan määrittelystä. Toisin sanoen – voit kokeilla tuotetta samoin kuin kokeilisit sitä tavallisessa kaupassa.
Pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi, sekä tilinumero rahojen palautusta varten.
Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu Matkahuollon kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.


MUUTA
Tuotekuvat ovat teknisistä syistä viitteellisiä. Esimerkiksi tuotteen värisävyt ja tehtaan pakkaukset saattavat vaihdella joissakin tuotteissa. Emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita, jos www.myyntikeskus.fi verkkosivuilla on selvästi havaittavia kirjoitus- tai tietojenkäsittelyvirheitä.
Asiakas päättää palautammeko rahat vai haluaako hän tilauksen korjatuin ehdoin. Kaikki antamanne tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä missään tapauksessa luovuteta kolmansille osapuolille.