JV-Myyntikeskus Oy

100% kotimaista perheyritystä hallinnoi JV-Myyntikeskus Oy (Y-2812322-1)

Maahantuomme laadukkaita ja edullisia tuotteita, sekä myymme varaston poistoeriä. Haluamme, että kaikilla suomalaisilla on mahdollisuus ostaa mielenkiintoisia ja tarpeellisia tuotteita kotoa käsin tukkuhintaan ja ilman rekisteröitymistä.

Myyntikeskus Oy on siis stressitön ja nopea tapa hankkia tarvikkeita kotiin sekä jälleenmyyntiin edullisissa tukkuerissä. Kaikki tämä tietenkin ehdottoman turvallisesti ja luotettavasti!

Palvelu on tehty helpoksi ja käteväksi käyttää. Valitset vain sinua kiinnostavat tuotteet ja toimit ohjeiden mukaisesti.

Tehokas organisaatio ja tarkkaan minimoidut kulut takaavat edulliset hinnat, jotka siirrämme asiakkaiden hyödyksi. Laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme kohtuullista hintatasoa silmällä pitäen.

Etsitkö tuotetta, mutta et löydä sitä? Olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisitte siitä meille. Teemme parhaamme, että saamme kyseisen tai korvaavan tuotteen valikoimaan mahdollisimman pian ja halutessasi ilmoitamme esimerkiksi sähköpostitse, kun tuote on saatu varastoon.

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ tai sähköpostitse asiakaspalvelu@myyntikeskus.fi tai puhelimitse +358 400 4406 14.

Tervetuloa asiakkaaksemme!